varendhuisje.nl


Verras jij je partner, familie of vrienden? Wij zijn het GEHELE JAAR 'in de vaart'. Welkom aan boord bij Marina | Beachclub en de Luxe varende Hotel B&B Suites óp de Friese Meren.

OVERNACHT ARRANGEMENTEN ZOMER 2017

- tarieven altijd per persoon per nacht op basis van verblijf op het standaard ScheepsHuisje. Verblijf op het Luxe ScheepsHuisje (de Varende Suite) is altijd € 89,50 p.p.p.n basistarief ________________________________________________

FRIESE MEREN | LOGIES ARRANGEMENT

- € 69,50 per persoon per nacht inclusief welkomstdrankje.
Overnachting aan boord van een ScheepsHuisje aangemeerd bij MARINA BEACHCLUB op basis van logies (geen ontbijtservice of vaararrangement)

FRIESE MEREN | MARINA ARRANGEMENT

- € 79,50 per persoon per nacht inclusief welkomstdrankje en ontbijt.
Overnachting op een ScheepsHuisje aangemeerd bij MARINA BEACHCLUB inclusief ontbijt in de Marina Beachclub. (geen vaararrangement)

- € 15,00 'Ontbijt aan boord service' - aanvullend tarief per persoon, u krijgt het ontbijt bezorgd aan boord. Als u ontbijt tussen 09.30 en 10.30 in de Marina beachclub betaald u niets extra, dat zit inbegrepen in uw Friese Meren arrangement.

FRIESE MEREN | MARINA PLUS ARRANGEMENT

- € 94,50 per persoon per nacht. inclusief welkomstdrankje. Overnachting op een ScheepsHuisje aangemeerd bij MARINA BEACHCLUB inclusief ontbijt (verzorgd in de Marina Beachclub) + en een heerlijke ScheepsHuisje maaltijd. (geen vaararrangement)
Bijzonder overnachten op het ScheepsHuisje

POPULAIRE VAARARRANGEMENTEN, geldig elk seizoen 2017
______________________________________________________________

FRIESE MEREN | CRUISE ARRANGEMENT

- € 127,00 per persoon per nacht *). Speciaal tarief inclusief overnachting 'buitengaats'en een welkomstdrankje.

EXTRA's: Inclusief een bezorgd ontbijt aan boord. Vaartocht 'cruise' met uw ScheepsHuisje (heen ± 45 min. en terugvaart ± 45 min.) inclusief een unieke overnachting 'buitengaats' nabij Sneekermeer aangemeerd bij locatie PICKNICKERS.

U vaart niet zelf, wij varen u!

Uw Cruise arrangement in Friesland is altijd 'ontzorgd' en inclusief onze unieke VaarService van LifeStyle Yachting. Onze crew vaart u naar Picknickers. Na het aanmeren gaat de schipper, tevens uw gastheer, van boord en komt terug wanneer u teruggevaren wordt naar onze thuishaven.

*) Vanwege de populariteit is dit Cruise arrangement beperkt beschikbaar, crew advies: reserveer op tijd.

- € 15,00 per persoon. Verwen Ontbijt. Optioneel bij het CRUISE arrangement. Het standaard ontbijt is al ingegrepen in uw Cruise tarief. Heeft u iets te vieren of u wilt exta genieten en luxer ontbijten? Dat kan! Met bubbels en extra lekkernijen.

- € 10,00 per persoon per nacht. Luxe ScheepsHuisje.
Optioneel aanvullend tarief bij het CRUISE arrangement. U verblijft op het Luxe ScheepsHuisje de 'Haarlem', de Varende Suite van Friesland.

- € 32,50 per persoon. 3-GANGEN DINER.
Optioneel bij het CRUISE arrangement. Heerlijk aangemeerd aan de oever bij Picknickers, dan is dineren op deze unieke locatie een echte aanrader! Bij het hoofdgerecht kun je kiezen tussen vis of vlees. Vanzelfsprekend kunt u hier ook prima à la carte luchen en dineren.

FRIESE MEREN | optioneel (aanvullend) VAARARRANGEMENT

- € 27,50 per persoon. Aanvullend bij uw originele overnachting bieden wij u een bijzondere belevenis, een losse vaartocht. Een door onze gasten zeer gewaardeerde vaartocht met uw varende ScheepsHuisje over de Friese Meren. (± 45-60 minuten, afhankelijk van de weersomstandigheden)

FRIESE MEREN | optioneel (aanvullend) SLOEPARRANGEMENT

- € 59,50 per persoon. Aanvullend bij uw originele overnachting bieden wij u een mooie ELEKTRISCHE sloep! Het sloepje ligt bij aankomst aangemeerd naast uw ScheepsHuisje. Varen is 'stil', je hoort het klotsen van het water tegen de boot en de eenden kwaken, je ruikt de natuur en niet de diesel- en benzinedampen. Kortom dit varen is 'LifeStyle' & optimaal genieten in combinatie met uw verblijf op het ScheepsHuisje. Bijzonder overnachten op het ScheepsHuisje

Arrangementen Luxe Bed & Breakfast 'De Friese Meren'

U overnacht in Terherne óp het Friese water aan boord van het ScheepsHuisje, deze beleving is al mogelijk vanaf slechts één nacht inclusief welkomstdrankje en een homemade breakfast bij Marina Beachclub "De Friese Meren.

De ScheepsHuisjes liggen standaard aangemeerd bij MARINA BEACHCLUB 'De Friese Meren.

Gratis OV-dagkaart bij uw verblijf

Tijdens uw verblijf, vraag naar de gratis FryslânCard! U geniet bij ons van een speciale OV-dagkaart, gratis reizen met bus/trein van Arriva.

U overnacht éxclusief in onze fraaie 'HuisHaven', zie de arrangementen. Wilt u met uw ScheepsHuisje een vaararangement boeken of unieke Cruise voor een overnachting 'buitengaats', zie hiervoor onze meest populaire arrangementen op deze pagina!

Tarieven per persoon

Onze tarieven zijn per persoon en hiervoor verblijft u aan boord van een volledig ingericht varend huis waarin het u aan niets ontbreekt! Van 2 personen tot aan grotere gezelschappen, vanaf één nacht heet de crew u al welkom.

De crew past, in overleg met de gasten, het aantal benodigde ScheepsHuisjes hier op aan. Flexibel, de gast is Koning!

Ontbijt

Het ontbijt wordt - tussen 09.30 en 10.30 uur - op een persoonlijke wijze verzorgd in de Marina Beachclub "De Friese Meren", uw tarief is inclusief ontbijt (behalve het Logies arrangement). Echter, het ontbijt kan ook om 09.30 uur aan boord van uw ScheepsHuisje worden bezorgd tegen een aanvullend bezorg service tarief € 15 per persoon. Bij het Cruise arrangement zit de bezorgservice standaard in het aanvullende cruise tarief opgenomen.

Geen vaarbewijs of ervaring nodig, wij varen u!

U vaart niet zelf, uw verblijf in Friesland is altijd 'ontzorgd' en inclusief onze unieke VaarService. Na het afmeren gaat de schipper, tevens uw gastheer, van boord en komt terug wanneer u verplaatst wordt met deze uniek varende vakantie verblijven. Wil je niet varen maar gewoon een huisje op het water huren? Het ScheepsHuisje wordt voor je aangemeerd op de gewenste locatie of je kunt kiezen voor een verblijf bij Marina Beachclub ‘De Friese Meren’, de thuishaven.
 • CREW TIP: Huur bij uw ScheepsHuisje een fiets, luxe sloep of zeilboot (valk).
Bijzonder overnachten op het ScheepsHuisje

Uniek voor vriendengroepen, families of teamuitje!

Waar kun je comfortabel en vooral origineel overnachten en met meer gasten in één accomodatie op het water genieten van een bijzondere belevenis? In Friesland! Vele enthousiaste vriend/vriendinnenuitjes en gezelschappen gingen u voor. Niet gescheiden, zoals in een doorsnee hotel in diverse kamers, maar gezellig met alle gasten aan boord van een Scheepshuisje bij de onze (t)huishaven of op locatie 'buitengaats'.

Kinderen tot 12 jaar krijgen - bij een verblijf vanaf twee nachten 25 - 50% korting (afhankelijk van de periode). Uw arrangement reserveren? Dat kan bij ons persoonlijk, telefonisch, sms, WhatsApp en per mail. Vragen? Onze crew staat u graag te woord en heet u van harte welkom aan boord.

Ook in het voorjaar is het heerlijk genieten in Friesland... Oant sjen!

MARINA & BEACHCLUB 'DE FRIESE MEREN ' - TERHERNE
Adres      Jelle-paad 1-2, 8493 RG
Telefoon +31 (0) 85 483 2142 - - (bereikbaar als de Marina Beachclub geopend is)
E-mail    

Stap aan boord met ons via:
INSTAGRAM | FACEBOOK | TWITTER

Bijzonder overnachten op het ScheepsHuisje

Combineer uw verblijf met onze gastvrije nautische Beachclub

Romantisch, actief, avontuurlijk of zomaar even een ‘Zen’ moment. Even ontsnappen aan de dagelijkse drukte? Je hebt het al door, de Friese Meren arrangementen zijn bijzonder veelzijdig, gastvrij en servicegericht.

Hét complete vakantiegevoel begint tijdens je verblijf direct in onze thuishaven!

Bijzonder overnachten op het ScheepsHuisje

Bij aankomst check je in bij de nautische Marina Beachclub ‘De Friese Meren’. In een ontspannen sfeer ben je welkom in de heerlijke beachtuin met ligstoelen of de panorama bar met een prachtig uitzicht over water en natuur. De eerste etage heeft oplaadpunten voor smartphones / laptop, TV scherm & Pool-billiard | Dart en is bij uitstek ook bijzonder geschikt voor ‘besloten’ gelegenheden. De kinderen vermaken zich prima in de tuin of binnen in het Kids Beachhuisje. Naast heerlijk verse producten uit ’t Kombuis (bar – keuken Marina Beachclub) kun je met jouw gasten heerlijk BBQ-en in onze unieke mediterraanse XL-grill tuin. Als dit geen feestje is!

TIP: Bekijk hier een foto-impressie op de FACEBOOK van de MARINA BEACHCLUB

Bijzonder overnachten op het ScheepsHuisje

Hét adres voor luxe varende B&B beleving óp de Friese meren!

Verras uw partner, familie of vrienden met een originele overnachting aan boord.
Onze crew heet u welkom al vanaf slechts 1 nacht! Het gehele jaar een unieke beleving, bij aankomst wordt u warm ontvangen.

Reserveer uw verblijf al v.a. € 59,50 per persoon.

Wolkom! De Friese Meren arrangementen zijn geldig vanaf twee personen aan boord van de standaard ScheepsHuisjes 'Terschelling' en de 'Wadden'. Kinderen tot 12 jaar krijgen - bij een verblijf vanaf twee nachten - 50% korting! Bijzonder leuk om als cadeaubon te schenken! Vraag naar de mogelijkheden.

Huisdieren

In de ScheepsHuisjes zijn huisdieren niet toegestaan en willen we ook graag huisdier vrij houden. Dit i.v.m. hygiëne normen en het (mogelijk) onpraktische op een boot. Deze keus is voornamelijk gemaakt door eigenaren van onze schepen omdat we ook veel aanvragen krijgen voor mensen met allergieën. Voor deze gasten moeten we kunnen garanderen dat er geen huisdier aan boord is geweest. Wij vertrouwen op uw begrip.
Bijzonder Kameleon arrangement met het ScheepsHuisje
 • Huur bij uw ScheepsHuisje een fiets, luxe sloep of zeilboot (valk).
 • Bruidssuite arrangement op locatie, vraag naar de mogelijkheden.
 • Eén of meer overnachtingen (met luxe LifeStyle ontbijt) is ook mogelijk op andere locaties dan onze Marina of Picknickers! vraag naar de mogelijkheden.
 • Niet overnachten maar met een gezelschap een dagje verblijven met vaartocht op het ScheepsHuisje, Welkom!
Bijzonder overnachten op het ScheepsHuisje

TROUWEN

Het ScheepsHuisje is dé meest originele (varende) bruidssuite van Friesland!

 • Dé uniek varende bruidssuite is 'custom-made' en al te reserveren vanaf € 238,00
 • In Friesland trouwen - op locatie -en na het feest slapen aan boord in de bruidssuite?
 • Elkaar het ja-woord geven in het unieke Kameleon dorp 'Lenten' (Terherne)?
 • Het trouwfeest in de bijzondere Kameleon boerderij of op hét Kameleon eiland?
 • Overnachten in de bruidssuite op het ScheepsHuisje afgemeerd aan Kameleon eiland?
 • Na het uitgebreide ontbijt aan boord nog een 'belevenis rondvaart' met gasten?
 • Interesse? Informeer bij ons naar de vele unieke mogelijkheden!
Bijzonder overnachten op het ScheepsHuisje

WIN EEN GRATIS RONDVAART - een unieke kleurplaat actie

Speciaal voor onze jongste gasten, download hier de ScheepsHuisje Kleurplaat (wedstrijd) en win een GRATIS RONDVAART avontuur inclusief bezoek aan Kameleon Eiland in Terherne. Bijzonder overnachten op het ScheepsHuisje

GENIETEN bij KAMELEON - unieke teambuilding of gezinsuitje

Een compleet verzorgde dag aan boord van het Varende Zomerhuisje van de Burgemeester van het Kameleondorp met ONBEPERKT TOEGANG tot het avontuurlijke Kameleoneiland & meer! Uitermate geschikt voor het gezin maar ook een zeer geslaagde teambuildings combinatie! Het ZomerHuisje van de Burgemeester en Kameleon, dat betekend avontuur!

Kameleon Terherne is de beste kinderattractie van Fryslân, ga je mee op Expeditie?
VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN.


"Wat is dat nou!" Gerben keek raar op toen hij een vlaggenmast voorbij zag varen over de poelen van Terherne. Het zou zomaar een nieuw Kameleonavontuur kunnen zijn wat jezelf kunt beleven. Samen het varende vakantiehuisje van de Burgemeester van Kameleondorp, hét ScheepsHuisje, biedt Kameleon Terherne nog meer unieke mogelijkheden!

Nu nog completer en de nieuwe trend: Eten & Spelen voor het hele gezin, zowel bij mooi & slecht weer! Nieuw: Pratende melkbussen vertellen het dorpsmysterie. Doe mee en vaar met het ScheepsHuisje naar het avontureneiland. Daarna zelf met de hele familie pannenkoeken bakken bij café Vrolijk.

Hier een selectie van de avontuurlijke mogelijkheden:

 • Rondvaart met hét varende huisje van Terherne
 • Na de rondvaart de Kameleon boerderij en/of het avonturen eiland bezoeken?
 • Of ga je mee met Hielke en Sietseop op de nieuwste expeditie naar het Zwarte Goud?
 • Zomer en najaar! Natuurvaart met de boswachter, de Kameleon en het ScheepsHuisje
 • Op verzoek; koffie/thee ontvangst, lunch verzorging, warme hap, broodje knak etc.
 • groeps- en school- en op maat gemaakte bedrijfsarrangementen op aanvraag
 • Interesse? Informeer bij ons naar de vele unieke mogelijkheden!
Bijzonder overnachten op het ScheepsHuisje

Staat uw idee hierbij?

Een schot voor de boeg... ook mogelijk:

 • Bedrijfsarrangenten i.s.m. MARINA & BEACHCLUB
 • Team of familie uitjes
 • BBQ arrangement inclusief vaartocht?
 • FietsCruise, een fiets/vaar beleving met uw partner, vrienden of familie!
 • Volledig verzorgde Dag(deel) vaartochten
 • Vergader- of presentatie locatie
 • Asverstrooiingen
Staat 'uw koers' er niet bij, en wilt u wel een ankertje uitgooien?
Neemt u dan gerust contact met ons op.

Nieuw: LIVE chat (rechtsonder)

 Vaart U met ons mee via
 Instagram | Twitter | Facebook


MARINA BEACHCLUB 'DE FRIESE MEREN'
Adres      Jelle-paad 1-2, 8493 RG Terherne
E-mail    
Telefoon
+31 (0) 85 483 2142
alleen per telefoon bereikbaar als de Beachclub geopend is, zie actuele openingstijden

ScheepsHuisje Friesland

Het ScheepsHuisje ligt afgemeerd in een natuurlijke omgeving in Terherne (kaart) bij het Sneekermeer en de Terhernster Poelen.

Een schitterende locatie in het watersporthart van Fryslân nabij Sneek, Grou en Terherne, Eiland in de Friese MerenScheepsHuisje Friesland

Bijzonder overnachten? Dit kan bij ons al vanaf slechts één overnachting, dag of dagdeel
 • Trouwen? Het ScheepsHuisje bieden wij aan als uw unieke bruidssuite!
 • Iets te vieren? Verras uw vrienden!
 • fiets - vaarvakanties
 • Schipper Service, wij varen met u !
 • dé uniek varende hotelsuite
 • originele Bed & Breakfast arrangementen
 • vergader- & presentatie locatie
 • asverstrooiing
 • dag (deel) vaarcruises
 • culinaire proeverijen
 • bezoek Kameleon eiland Terherne
 • eetcafé & restaurant arrangementen
 • verhuur motorbootjes, sloep en zeilboten

Bekijk hier onze arrangementen en 'huistips'.

ScheepsHuisje Friesland

Het ScheepsHuisje werkt met exclusieve Huispartners en is
lid van de HISWA vereniging.

 • winderig dagje #herfststorm #sneekermeer onderweg naar nieuwe #huishaven #joure https://t.co/vrewyIYKSA 13-09-2017 om 18:35
 • https://t.co/csaYxdFI0n 13-09-2017 om 09:35
 • https://t.co/4xGJmwZQkd 13-09-2017 om 09:33